VFL - Paardenvoeders

U houdt van uw paard(en) en u wilt er alleen het allerbeste voor. VFL verkoopt een volledig gamma paardenvoeders waarin u zeker kunt vinden wat voor uw paard(en) precies past. Dit met respect voor het juiste evenwicht tussen paard, sport en natuur. Voeding is een essentieel element voor de gezondheid van uw paard.
VFL is gespecialiseerd in paardenvoeders. Zo verkopen wij kwalitatief voer van de merken Van Gorp, Cavalor, Pavo Feeding en natuurlijk ons eigen huismerk. (Sport Flocs en Econo Flocs)

VFL - Hobbyvoeders

Houders van honden, katten, (sier)kippen, konijnen, struisvogels, schapen, geiten, herten, sierhoenders en watervogels kunnen een keuze maken uit een ruim assortiment. De eisen aan deze voeders zijn volledig afgestemd op de dieren binnen de hobbysector. Zo zorgen een goede mineralenbalans, een juist vitaminepatroon en speciale kruiden voor een gezond en vitaal dier. Speciale aandacht is geschonken aan de voeding voor de jonge dieren, omdat een gezonde groei, zeker in de opfokperiode, de basis is voor de verdere ontwikkeling van alle dieren.


Paardenvoeders

Paardenvoeders

Ruime keuze in paardenvoer en supplementen.


Hobbyvoeders

Hobbyvoeders

Samengesteld voer voor diverse dieren.


Hobbyvoeders

Huismerk

Probeer ons eigen huismerk van paardenvoer. Sport- en Econoflocs.