VFL - Meststoffen en sproeiproducten

Met de potgronden van VFL kies je voor kwaliteitsvolle potgronden die voldoen aan de internationale RHP-normen. Deze garanderen de kwaliteit van de potgrond, van de grondstofbron tot aan het eindproduct. De grondstoffen worden vakkundig geselecteerd en samengesteld in de juiste verhouding. Hierdoor heeft elke potgrond zijn eigen specifieke samenstelling, structuur, vochtbalans en voedingswaarde, afgestemd op de behoeften van de plant.

In een tuin is er altijd werk ! Onkruiden, ziektes, insecten vormen een steeds aanwezig probleem in uw tuin. Om deze te weren volgen wij een uitgebreid assortiment bestrijdingsmiddelen. Met gekende merken als Bayer, Ecostyle, KB, Roundup, BSI, Forever, ... krijgt geen enkel insect, onkruid of ziekte kans in uw tuin.

VFL - Tuinafsluitingen

Heeft u ze ook al gezien! De mooie steenkorven om mooie afsluitpartijen te maken in je tuin. Bij VFL hebben we kwalitatieve steenkorven van Giardino. Ook draadafsluitingen en bijbehorend materiaal kan je bij ons vinden.

Grondverbeteraar

Goede grond bevat alle voedingsstoffen die planten nodig hebben. Maar niet alle grond is ideale tuinaarde en zelfs de rijkste bodem kan op den duur uitgeput raken. Dan kan een grondverbeteraar soelaas bieden. VFL heeft schors en plantenhumus zowel in bulk als in zakken.

VFL - Houtpellets

Bij ons vindt u diverse soorten houtpellets aan zeer democratische prijzen. De pellets die we aanbieden zijn Din Plus en En Plus gekeurd. Zowel hardhout als naaldhoutpellets zijn uit voorraad leverbaar. Leveren is mogelijk binnen Lommel en randgemeenten.

Potgronden

Potgronden

Potgronden van diverse merken zoals Osmo, DCM, VFL (huismerk)


Sproeistoffen

Sproeimiddelen

Sproeimiddelen tegen onkruidgroei en insecten. Voor particulier en grootverbruik.


Afsluitingen

Boomschors

Diverse soorten boomschors.